Lisävarusteet

Letkunsyöttölaitteet

Letkunsyöttölaitteet ja -robotit teollisuuden lämmönvaihtimien puhdistukseen.

Letkunsyöttölaitteella voidaan syöttää yhtä tai useampaa matoletkua tai kankea samanaikaisesti. Suurten lämmönvaihtimien puhdistukseen toimitamme myös letkunsyöttörobotteja ja kankikoneita.

Tankinpesulaitteet

Tankinpesulaitteet teollisuuden säiliöiden sisäpintojen puhdistukseen. Tankinpesulaitte sijoitetaan puhdistettavaan säiliöön, joko korkeapaineletkun varassa tai sitä varten suunnitelluilla jatko- tai asetteluvarsilla. Laite pyörittää roottoria pyörien samalla oman akselinsa ympäri puhdistaen sisäpinnat tehokkaasti vaikeistakin materiaaleista. Toimitamme tankinpesulaitteita aina 500l/min ja 1600 bar käyttöpaineelle asti.

Tasopesurit ja Rotot

Pintamateriaalin poisto suurilta pinnoilta. Valikoimastamme löytyy tasopesureita pienistä käsikäyttöisista aina suuriin, laivojen maalinpoistoon ja lattioiden pinnakäsittelyyn tarkotettuihin laitteistoihin asti. Tasopesureissa on alipaineliitäntä, josta irtoava aines imetään pois pesukohteesta ja joka myös mahdollistaa perusin pysymisen pesupinnassa vaikka ylösalaisin. Myymme myös pistoolityöskentelyssä käytettäviä pyöriviä suutinpäitä, joita käytetään pintojen puhdistukseen, karhentamiseen ja piikkaamiseen.

Edustamamme tuotemerkit