Suuttimet

Suutinvalikoimamme sisältää Hammelmannin, DERC Salotechin, StoneAgen ja MVT:n suuttimet.

Oli sitten kyseessä viemärinaukaisusta, pintojen käsittelystä, putken kiilloituksesta/aukaisusta, materiaalin leikkauksesta tai vaikkapa paperiteollisuuden käyttämistä suuttimista, niin meiltä löytyy varmasti tarpeisiinne sopivat suuttimet.

Suutinta tilatessa olisi käyttötarkoituksen lisäksi hyvä tietää työkohteen materiaali, käyttöpaine ja vesimäärä (virtaus l/min).

Kiinteät suuttimet

Erikoisimmat suuttimet teetämme DERC Salotechin tehtaalla Hollannissa mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden pohjalta. Suuttimien reikien koko, määrä ja suutaus valitaan aina kulloisenkin käyttökohteen mukaan. Suuttimet suunnitellaan otimaalisesti toimivaksi tietyllä vesimäärällä ja paineella.

Pyörivät suuttimet

Kiilloitus ja aukaisusuuttimia löytyy laajalle painealueelle. Pyörivät suuttimet ovat omiaan putkien sisäpintojen puhdistamiseen varsinkin silloin, kun matoletkun pyörityslaitetta ei käytettä. Veden paine pyörittää suutinta ja puhdistaa pinnat tasaisesti. Kiinteisiin suuttimiin verrattuna on työteho, jonkin verran pienempi, koska osa tehosta käytetään suuttimen pyörittämiseen.

Timantti- ja keraamiset suuttimet

Ultra korkeapaineen piikkaussuuttimet Käytettäessa korkeita paineita kovinkin metalli ja safiiri saattavat kulua nopeasti ja työteho laskee. Timantisella tai keraamisella upotuksella valmistettu suutin kestää huomattavasti pitempään korkeilla paineilla ja vaihtoväli pitenee.

Edustamamme tuotemerkit