Suojavarusteet

Suojavaatteet

Edustamme Ruotsalaisen TST Swedenin korkeapainetyöhon valmistamia suojavaatteita.

Korkeapainetyöskentelyssä käytettävien suojavarusteiden lisäksi tarjoamme varusteita tulentorjuntatyöhön, suojaukseen kemiallisilta aineilta ja viilennykseen kuumissa olosuhteissa.

Korkeapaineisen veden kanssa työskentely vaatii varovaisuutta, sillä suuttimen päästä lähtevä vesi saattaa ylittää, jopa luodin nopeuden. Suojavaatteemme on valmistettu maailman lujimmasta kuitumateriaalista Dyneemasta ja ne on sertifioitu suojaamaan aina 3000 bar paineella työskentelyyn asti.

Jäähdytysliivit

Kuumaan työskentely-ympäristöön tarjoamme myös jäädytysliivejä. TST Swedenin jäähdytysliivit toimivat kemiaaliseen reaktioon perustuvilla jäähdytyskapseleilla eivätkä tarvitse sähköä toimiakseen. Liivit voidaan ladata uudelleen käyttöön huoneen lämmössä.

Jalkasuojat

Myymme jalkasuojia aina 3000 bar asti Jalkojen suojaamiseksi tarjoamme kenkien päälle laitettavia suojuksia, sekä tähän käyttötarkoitukseen valmistettuja suojakenkiä.

Letkun varmistus

Korkeapaineletkujen liitokset tulee aina varmistaa ! Kun letku ja sen liukuliitin liitetään pistooliin, niin liitoksen on oltava suojattu suojasukalla, jottei mahdollinen vuoto vahingoita työntekijää. Myös letkujen liitokset toisiinsa varmistetaan joko nylonista vamistetuilla tai metallisilla varmistimilla.

Edustamamme tuotemerkit